Υλικά
1 κιλό μύδια
½ φλιτζάνι παρμεζάνα
1.2 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
2 κουταλιές λιωμένο βούτυρο
2 κουταλιές μάραθο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένετε και τρίβετε καλά τα μύδια .
Τα βάζετε σε μια κατσαρόλα προσθέτετε το κρασί
και τα βράζετε μέχρι να ανοίξουν.
Οσα δεν ανοίγουν τα πετάτε .
Αφαιρείτε τη ψίχα και κρατάτε τα κελύφη
Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά και μοιράζετε το μείγμα
πάνω στα κελύφη.
Τα ψήνετε στο γκριλ για 5-6 λεπτά μέχρι να ροδίσουν
και τα σερβίρετε ζεστά.