Χοιρινά μελωμένα κοψίδια


Υλικά
11/2 πανσέτα χοντροκομμένη
1 φλιτζάνι έτοιμη σάλτσα ντομάτας
½ φλιτζάνι μέλι
1 κουταλιά της σούπας σόγια
Λίγες σταγόνες ταμπάσκο
Αλάτι πιπέρι λευκό

Εκτέλεση
Κόβετε τη πανσέτα σε κομμάτια που να περιέχουν ένα κόκκαλο και λίγο ψάχνω δεξιά κι αριστερά από το κόκκαλο
Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ πρόσθετε το κρέας και ανακατεύετε πάλι καλά έτσι ώστε να αλειφτούν τα κομμάτια και το αφήνετε στο ψυγείο για 1 νύχτα
Τα ψήνετε στο γκριλ σε μέτρια θερμοκρασία αλείφοντας τα κατά διαστήματα με τη μαρινάδα τους  
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.