Ταλατούρι


Υλικά500 γρ γιαούρτι σακούλας
1 αγγούρι
4 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά δυόσμο ξερό
3 κουταλιές  ελαιόλαδο
Αλάτι





 

ΕκτέλεσηΒάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι πλένετε καλά το αγγούρι το κόβετε ακαθάριστο σε κύβους το
προσθέτετε στο γιαούρτι καθώς και το σκόρδο ψιλοκομμένο ,πασπαλίζετε με το αλάτι το δυόσμο
προσθέτετε τις 2 κουταλιές λάδι και ανακατεύετε.
Παραμονή 30 λεπτά πριν το σερβίρισμα
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.