
1 κοτόπουλο, περίπου 2 κιλά
2 κρεμμύδια
1 κόκκινη πιπεριά
1 κιλό κάστανα
1 ποτήρι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 φ.τ. κόκκινο κρασί
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε το κοτόπουλο, το στραγγίζουμε, το κόβουμε σε μερίδες, το αλατοπιπερώνουμε, το
τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο, για 10΄ και το «σβήνουμε» με το κρασί. Κόβουμε τα κρεμμύδια και
την πιπεριά σε φέτες και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. T’ αφήνουμε να τσιγαριστούν όλα μαζί για
2-3΄, ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας διαλυμένο και βράζουμε το φαγητό μας σε μέτρια φωτιά για 30΄.
Κατόπιν, προσθέτουμε τα κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει
για άλλα 10΄ ακόμα.