Υλικά
4 κιλά αρνίσια
μυαλά
1 φλιτζάνι γαλέτα
1 κουταλιά μουστάρδα
2 κουταλιές αλεύρι
2 αυγά
Αλάτι πιπέρι
Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Μουλιάζετε τα
μυαλά σε κρύο νερό 1-2 ώρες για να φύγει όλο το αίμα.
Τα ξεπλένετε
καλά με κρύο νερό αφαιρείτε τη πέτσα και τα κόβετε στη μέση.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε
το αλεύρι με το αλατοπίπερο και ρίχνετε μέσα τα μυαλά
Να αλευρωθούν.
Χτυπάτε τα αυγά
μαζί με τη μουστάρδα βουτάτε μέσα τα μυαλά και στη συνέχεια τα περνάτε
Από τη γαλέτα
ώστε να καλυφτούν πλήρως.
Τα τηγανίζετε
σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρονται ζεστά