Υλικά
1 κιλό γαύρος
1 κουταλιά μπούκοβο
2 πιπερίτσες τσούσκες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι ξύδι
Αλάτι πιπέρι
δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Καθαρίζετε και πλένετε καλά το γαύρο τον ξεκοιλιάζεται και τον βάζετε σε ένα μπολ.
Προσθέτετε τις πιπερίτσες χοντροκομμένες και το μπούκοβο αρκετό αλάτι πιπέρι
Και δεντρολίβανο.
Προσθέτετε στο μπολ το ελαιόλαδο το ξύδι και αφήνετε να μαριναριστούν για περίπου
12 ώρες γυρνώντας το γαύρο κατά διαστήματα.
Βγάζετε το γαύρο από τη μαρινάδα και τον σερβίρετε μαζί με τις πιπερίτσες
1 κιλό γαύρος
1 κουταλιά μπούκοβο
2 πιπερίτσες τσούσκες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι ξύδι
Αλάτι πιπέρι
δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Καθαρίζετε και πλένετε καλά το γαύρο τον ξεκοιλιάζεται και τον βάζετε σε ένα μπολ.
Προσθέτετε τις πιπερίτσες χοντροκομμένες και το μπούκοβο αρκετό αλάτι πιπέρι
Και δεντρολίβανο.
Προσθέτετε στο μπολ το ελαιόλαδο το ξύδι και αφήνετε να μαριναριστούν για περίπου
12 ώρες γυρνώντας το γαύρο κατά διαστήματα.
Βγάζετε το γαύρο από τη μαρινάδα και τον σερβίρετε μαζί με τις πιπερίτσες