Υλικά
500 γρ φρέσκος
τόνος κομμένος σε κύβους των 2 εκ
Ελαιόλαδο
Καλαμάκια για
σουβλάκια
Μαρινάδα
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γ πάπρικα
γλυκιά
1 κουτ τριμμένο
κύμινο
1 φλιτζανάκι
ουίσκι
1 αυγό
Άνηθος ψιλοκομμένος
Αλάτι πιπέρι
Χτυπάτε στο μπλέντερ
όλα τα υλικά της μαρινάδας. Προσθέτετε τα κομμάτια του τόνου
στη μαρινάδα
και τα αφήνετε να μαριναριστούν 1-2 ώρες σε θερμοκρασία δωμάτιου.
Περνάτε τα κομμάτια
του ψαριού σε καλαμάκια ,τα αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο και τα
Ψήνετε σε λαδωμένη πλάκα ή γκριλ λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν