Κεμπάπ μαριναρισμένου τόνου


Υλικά
500 γρ φρέσκος τόνος κομμένος σε κύβους των 2 εκ
Ελαιόλαδο
Καλαμάκια για σουβλάκια
Μαρινάδα
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γ πάπρικα γλυκιά
1 κουτ τριμμένο κύμινο
1 φλιτζανάκι ουίσκι
1 αυγό
Άνηθος ψιλοκομμένος
Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά της μαρινάδας. Προσθέτετε τα κομμάτια του τόνου
στη μαρινάδα και τα αφήνετε να μαριναριστούν 1-2 ώρες σε θερμοκρασία δωμάτιου.
Περνάτε τα κομμάτια του ψαριού σε καλαμάκια ,τα αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο και τα
Ψήνετε σε λαδωμένη πλάκα ή γκριλ λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.