Υλικά
4 κουταλιές αλεύρι
2 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
2 φλιτζάνια τυρί φέτα τριμμένο
1 φλιτζάνι γαλέτα
1 φλιτζάνι αλεύρι
1 αυγό
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι
βάζετε βούτυρο να ζεσταθεί ρίχνετε το αλεύρι ανακατεύετε με κουτάλα μέχρι να πάρει
λίγο χρώμα
Προσθέτετε τη κρέμα γάλακτος το τυρί αλάτι πιπέρι
και το μοσχοκάρυδο.
Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για να δέσει
Χτυπάτε το αυγό και ζεσταίνετε λάδι στο τηγάνι.
Πλάθετε μπαλάκια σε μέγεθος κεφτέ από το μίγμα
Τα περνάτε από το αλεύρι και μετά από το αυγό
και στο τέλος από τη γαλέτα
Τα τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν
Τοποθετούμε τις τυροκροκέτες σε απορροφητικό χαρτί
να στραγγίξουν