Γλυκοκολοκύθα με κάστανα και ελιές

Υλικά
2 κιλά γλυκοκολοκύθα
1 φ.τ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
3 φύλλα δάφνης
λίγα κρεμμυδάκια, φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
1 πιπεριά, κόκκινη καυτερή
1 φ.τ. ξινόχοντρο
2 φ.τ. κάστανα
1 φ.τ. πράσινες ελιές
αλάτι
Εκτέλεση

Κόβουμε την κολοκύθα σε μέτρια κομμάτια. Σε  μικρότερα κομμάτια κόβουμε τα κρεμμύδια, την πιπεριάκ  αι τα κάστανα. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο μαζί με όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε και όταντο φαγητό πάρει βράση, το βάζουμε σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να ψηθεί με τα υγρά που βγάζει η κολοκύθα, χωρίς να προσθέσουμε καθόλου νερό.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.