Υλικά
1 κιλό μοσχάρι κιλότο ή στρογγυλό κομμένο σε λεπτές
φέτες
2 φλιτζάνια κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 πακέτο φύλο κρούστας
3 μέτριες ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
Αλάτι πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνετε
καλά το κρέας
Ζεσταίνετε το λάδι στο τηγάνι και τις τηγανίζετε
Κόβετε το φύλλο σε τετράγωνα κομμάτια παίρνετε
δυο από αυτά τα
Λαδώνετε το κάθε ένα ξεχωριστά και ακουμπάτε από
πάνω ένα κομμάτι κρέας
Πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρι ώστε να καλυφτεί
και από πάνω βάζετε μια φέτα ντομάτας
Κλείνετε το φύλο αντικριστά βρέχοντας τις άκρες
για να κολλήσουν
Τοποθετείτε τα πακετάκια σε βουτυρωμένο ταψί αλείψετε
το επάνω μέρος με λάδι και τα ψήνετε σε
Μέτριο φούρνο για 20 -25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν