Υλικά
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μάραθο
Λίγο Μάραθο για το γαρνίρισμα
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
½ κουταλάκι γλυκού μαύρο πιπέρι
24 γυαλιστερές που ξεπλένονται και να καθαρίζονται από την άμμο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις γυαλιστερές με μπόλικο νερό να φύγει τυχόν άμμος και με μαχαίρι την βάση τους, και αφήνουμε στο νερό.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Μαγειρέψουν ένα λεπτό.