Υλικά
3 ½ φλιτζάνια ρύζι βρασμένο
5 ½ φλιτζάνια νερό
½ φλιτζάνι τυρί τριμμένο
1 φλιτζάνι ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι γαλέτα
5 κουταλιές βούτυρο
2 αυγά
1 κρόκο αυγού
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το ρύζι με το τριμμένο τυρί 1 κρόκο
αυγού και 1 ολόκληρο αυγό το ζαμπόν το μοσχοκάρυδο αλάτι - πιπέρι.
Πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε τις περνάμε από αυγό
και στη συνέχεια από τη γαλέτα και τις τηγανίζετε