Ρυζοκροκέτες


Υλικά
3 ½ φλιτζάνια ρύζι βρασμένο
5 ½ φλιτζάνια νερό
½ φλιτζάνι τυρί τριμμένο
1 φλιτζάνι ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι γαλέτα
5 κουταλιές βούτυρο
2 αυγά
1 κρόκο αυγού
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι πιπέρι 


Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το ρύζι με το τριμμένο τυρί 1 κρόκο αυγού και 1 ολόκληρο αυγό το ζαμπόν το μοσχοκάρυδο αλάτι  - πιπέρι.
Πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε τις περνάμε από αυγό και στη  συνέχεια από τη γαλέτα και τις τηγανίζετε
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.