300 γρ σκληρή φέτα
1 πιπερίτσα τουρκάκι
2 λεμόνια
1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
1 φλιτζάνι αλεύρι
1.2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 λιαστές ντομάτες
Εκτέλεση
Κόβετε τη φέτα σε μικρά κομμάτια μεγέθους σπιρτόκουτου
και λίγο μικρότερου πάχους.
Πλένετε χαράσσετε τη πιπερίτσα
Σε ένα μπολ βάζετε το χυμό των λεμονιών και τη πιπερίτσα τα κομμάτια φέτας και αφήνετε
να μαριναριστεί για 30 λεπτά.
Βγάζετε τη φέτα τα περνάτε από φρυγανιά και μετά
από αλεύρι και αλευρώνετε καλά.
Τηγανίζετε σε τηγάνι σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει.
Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίζει.
Σερβίρετε γαρνιρισμένα με λιαστές ντομάτες