Γεμιστό χωριάτικο λουκάνικο με φέτα

Υλικά
1 μεγάλο χωριάτικο λουκάνικο
Τυρί φέτα (όσο το μήκος του λουκάνικου)
1 κουταλάκι γλυκού Μουστάρδα μέτρια καυτερή
1 κουταλάκι γλυκού μαντζουράνα
Λίγο Τσίλι σκόνη
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγο σχοινόπρασο

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Κόψτε το λουκάνικο κάθετα βαθιά, αλλά μην κόψετε μέχρι τέλους περίπου 1 cm πριν από το τέλος.
Βάλτε τη μουστάρδα στο άνοιγμα και πασπαλίστε ομοιόμορφα τη μαντζουράνα.
Βάλτε το τυρί φέτα στο άνοιγμα και πιέστε προς τα κάτω. Απλώστε το τσίλι με σιγά-σιγά.
Βάλτε στον φούρνο και ψήστε για περίπου 15 λεπτά. Βγάλτε και πασπαλίζετε με σκόρδο.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.