Σεβίτσε

ΥΛΙΚΑ
  • 1 κούπα φιλέτο ψαριού
  • 1 κούπα χυμό λεμονιού
  • 2 κλαράκια σέλινο ψιλοκ.
  • 1 κ.γλ. τριμ. τζίτζερ
  • 1 σκ. σκόρδο λιωμένο
  • ½ φύλ. ψιλοκ. κόλιανδρο
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • μπούκοβο καυτέρο
  • αλάτι
  • μαρούλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Το ψάρι δεν μαγειρεύεται σε κάποια εστία φωτιάς, αλλά «ψήνετε» στα υγρά της μαρινάδας του.Πλένετε καλά το ψάρι και το κόβετε σε μικρούς κύβους ή λεπτές φέτες.Το βάζετε σε γυάλινο μπολ με το χυμό λεμόνι,αλατοπίπερο, σκόρδο, τζίτζερ, κόλιανδρο, σέλινο καιμπούκοβο .Το αφήνετε στο ψυγείο τουλάχιστον για 3 ώρες.
ΣΗΜ.: Μπορείτε να το σερβίρετε μόνο του ή να το χρησιμοποιήσετε σε πράσινες σαλάτες.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.