ΥΛΙΚΑ
-
1 κούπα φιλέτο ψαριού
-
1 κούπα χυμό λεμονιού
-
2 κλαράκια σέλινο ψιλοκ.
-
1 κ.γλ. τριμ. τζίτζερ
-
1 σκ. σκόρδο λιωμένο
-
½ φύλ. ψιλοκ. κόλιανδρο
-
2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
-
μπούκοβο καυτέρο
-
αλάτι
-
μαρούλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Το ψάρι δεν μαγειρεύεται σε κάποια
εστία φωτιάς, αλλά «ψήνετε» στα υγρά της μαρινάδας του.Πλένετε καλά
το ψάρι και το κόβετε σε μικρούς κύβους ή λεπτές φέτες.Το βάζετε σε
γυάλινο μπολ με το χυμό λεμόνι,αλατοπίπερο, σκόρδο, τζίτζερ,
κόλιανδρο, σέλινο καιμπούκοβο .Το αφήνετε
στο ψυγείο τουλάχιστον για 3 ώρες.
ΣΗΜ.: Μπορείτε να το σερβίρετε μόνο του ή να το
χρησιμοποιήσετε σε πράσινες σαλάτες.