Πιπεριές γεμιστές με ελιές

Υλικά
6 πιπεριές φλωρίνης
4 κ.σ ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
6 σκελίδες σκόρδο
100 γρ γεμιστές ελιές
100 γρ κάπαρη
100 γρ σταφίδα
1 αποξηραμένο τσίλι
3 κ.σ τοματοπολτός
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
 
 Τσιγαρίζουμε τις πιπεριές σε λάδι κόβουμε το καπάκι τους αφαιρούμε τους σπόρους΄.
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο .
Τα ανακατεύουμε με τις ελιές την ψιλοκομμένη κάππαρη και τις σταφίδες.
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από το αποξηραμένο τσίλι και το προσθέτουμε στο μείγμα
Αφού το περάσουμε από το τρίφτη.
Αφήνουμε τα υλικά να σιγοβράσουν μαζί με τον τοματοπολτό και το αλατοπίπερο μέχρι
να πιούν όλα τα υγρά τους. Γεμίζουμε τις πιπεριές με τη γέμιση και τις αφήνουμε να τραβήξουν
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.