
500 γρ χταπόδι
1 κρεμμύδι
1 καρότο
1 κλωνάρι σέλινο
? φλιτζανιού ελαιόλαδο
1/3 κρασοπότηρο ξύδι
1 κουταλάκι ρίγανη
Εκτέλεση
Βάζετε σε κατσαρόλα το χταπόδι να βράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά χωρίς νερό μόνο με το ξίδι και τα
Χορταρικά ψιλοκομμένα .
Χτυπάτε στο μπολ το λάδι μαζί με το υπόλοιπο ξίδι και τη ρίγανη
Όταν το χταπόδι μαλακώσει πολύ το αποσύρετε από τη φωτιά το κόβετε σε μέτρια κομμάτια και το βάζετε
Μέσα στη σάλτσα που έχετε ετοιμάσει.
Το σερβίρετε κρύο