Υλικά
½ κιλό πατάτες
2-3 σκελίδες
σκόρδο
1 κρόκος αυγού
Χυμός 1 λεμονιού
Ελαιόλαδο
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι -πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε πολύ
καλά τις πατάτες και τις βάζετε με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό
Στραγγίζετε και
τις κόβετε στα 4 με τη φλούδα.
Χτυπάτε στο γουδί
το σκόρδο το αλάτι και στη συνέχεια ανακατεύουμε με το κρόκο και
Λεμόνι.
Τέλος προσθέτετε
λίγο- λίγο το ελαιόλαδο ανακατεύοντας συνεχώς.
Περιχύστε τις
πατάτες με το μίγμα και τις πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό