Υλικα
100 γρ ελιές μαύρες
100 γρ ελιές μαύρες
100 γρ ελιές
πράσινες
1 κρεμμυδάκι
φρέσκο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ποτηράκι
του κρασιού ξύδι
Δεντρολίβανο
θυμάρι
1 φύλλο δάφνης
Ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζετε το κρεμμυδάκι
το σκόρδο τις ελιές χωρίς να αφαιρέσετε το κουκούτσι,
Το δεντρολίβανο τη δάφνη και το θυμάρι.
Σβήνετε με ξυδι σκεπάζετε και σιγοβράζεται για λίγα λεπτά διορθώνουμε εάν χρειαστεί τη γεύση. Σερβίρονται
ζέστες