Ελιές σκορδάτες


Υλικά
20 ελιές μαύρες ή πράσινες
5 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι – πιπέρι 
 

Εκτέλεση
Αφαιρείτε με το ειδικό εργαλείο τα κουκούτσια από τις ελιές  προσέχοντας να μην τις διαλύσετε.
Τις στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί.
Καθαρίζετε τις σκελίδες σκόρδου και τις τρίβετε σε χοντρό τριφτή
Αλατοπιπερώνετε προσθέστε τη φρυγανιά το λαδί και ανακατεύετε καλά
Παίρνετε με την ουρά ενός κουταλιού λίγο απο το μίγμα και γεμίζετε μια μια τις ελιές .
Τις τοποθετείτε όλες μαζί σε μικρή πιατελίτσα ή γαρνίρετε με αυτές μια ποικιλία για ούζο  .
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.