Υλικά
1 κιλό κολοκύθι κίτρινο τριμμένο
1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 φλιτζάνια τυρί φέτα τριμμένη
1 κουταλιά άνηθος ψιλοκομμένος
1 κουταλιά μάραθος ψιλοκομμένος
1 κουταλιά δυόσμος ψιλοκομμένος
3 αυγά
1 πρέζα κύμινο
1 πρέζα κανελα
2 κουταλιές γεμάτες γαλέτα
Αλάτι και πιπέρι
Αλεύρι
Εκτέλεση
Πασπαλίζετε το κολοκύθι και το σπανάκι με αλάτι
και αφήνετε να στραγγίξουν για 1-2 ώρες
Τα στύβετε με το χέρι και το ανακατεύεται με τα
υπόλοιπα υλικά.
Τα αφήνετε για 30 λεπτά στο ψυγείο
Πλάθετε τα κεφτεδάκια τα αλευρώνετε και τα
τηγανίζετε ώσπου να ροδίσουν
Σερβίρονται ζεστά