Υλικά
300 γρ κιμάς
μοσχαρίσιος
200 γρ φρέσκα
μανιτάρια
½ κιλό φύλλο
κρούστας
3-4 κρεμμύδια
2 αυγά βραστά
¼ φλιτζάνι κρέμα
γάλακτος
¼ φλιτζάνι βούτυρο
½ φλιτζάνι μαργαρίνη
1 αυγό
2 κρόκοι αυγού
½ φλιτζ ζωμός
κρέατος
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Γαλέτα
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρετε αρχικά
το κρεμμύδι και τα μανιτάρια με το βούτυρο και συνεχίζετε με το κιμά.
Αλατοποιπερωνετε
και ρίχνετε το ζωμό.
Αφήνετε να σιγοβράσει
για 30 λεπτά
Αποσύρετε το
τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνετε τον μαϊντανό τα αυγά και τη γαλέτα.
Τα αυγά έχουν
χτυπηθεί με τη κρέμα γάλακτος για να αφρατέψουν
Κόβετε σε λωρίδες
τα φύλλα και τα βουτυρώνετε με τη μαργαρίνη και τα γεμίζετε με το μίγμα
Τυλίγετε τα
ρολάκια τα αλείφετε με το κροκάδι και τα ψήνετε στους 180 για 30 λεπτά