Λουκουμάδες μπακαλιάρου


Υλικά
500 γρ μπακαλιάρος αλμυρός
2 φλιτζάνια αλεύρι
2 αυγά
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουτάκι μπύρα
1 μέτριο κρεμμύδι
1 φύλλο δάφνης
Λάδι για το τηγάνισμα
πιπέρι




Εκτέλεση
Ξαρμυρίζετε το για 24 ώρες το μπακαλιάρο αλλάζοντας κάπου κάπου το νερό. Την επόμενη βάζετε σε
Μπολ το αλεύρι και προσθέτετε τους 2 κροκούς το σκόρδο λιωμένο το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και αργά
αργά τη μπύρα.
Πρέπει να γίνει ένας παχύς χυλός .
Βράζετε 10 λεπτά το μπακαλιάρο σε λίγο νερό μαζί με τη δάφνη.
Τον στραγγίζετε τον μαδάτε και τον ρίχνετε στο χυλό προσθέτοντας λίγο πιπέρι τα ασπράδια των αυγών χτυπημένα
σε σφικτή μαρέγκα και ανακατεύετε.
Ζεσταίνετε σε τηγάνι λάδι παίρνετε μια μια κουταλιά χυλό τη ρίχνετε στο καυτό
λάδι.
Αφήνετε τους λουκουμάδες να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.