Τυροκαυτερή

Υλικά
500 γρ μυζήθρα
2 πράσινες πιπεριές καυτερές
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλιές ξύδι
2 φλιτζάνια σακούλας γιαούρτι
1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
1 κουταλάκι πάπρικα
½ ματσάκι άνηθο
Αλάτι πιπέρι 
Εκτέλεση
 Αφαιρείτε από τις πιπεριές το κοτσάνι τα σπόρια και τις ψιλοκόβετε.
Μέσα σε ένα μπολ λιώνετε τη μυζήθρα με ένα πιρούνι και προσθέτετε όλα
Τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύετε πολύ καλά για να πέτυχετε μια ομοιογενή και μαλακή κρέμα
Σερβίρετε με φυλλαράκια ανήθου και ελάχιστη πάπρικα



Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.