Συκωτάκια πουλιών μαρινάτα


Υλικά
500γρ συκωτάκια πουλιών
4 ασπράδια αυγών
2 κουταλιές αλεύρι
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Λαδί για  το τηγάνισμα
 

Μαρινάδα
Χυμός 2 λεμονιών
Ξύσμα ½ λεμονιού
1 κρεμμύδι μέτριο χοντροκομμένο
Σκελίδες σκόρδου λιωμένες
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύετε καλά σε ένα μπολ τα υλικά για τη μαρινάδα.
Ρίχνετε μέσα στη μαρινάδα τα συκωτάκια και αφήνετε να μαριναριστούν στο ψυγείο για 2-3 ώρες
Σουρώνετε τα συκωτάκια από τα υγρά πασπαλίζετε με αλεύρι και τα τηγανίζετε σε καυτό λαδί μαζί με το
Σκόρδο και το κρεμμύδι της μαρινάδας.
Όταν τηγανιστούν προσθέτετε τα ασπράδια καλά χτυπημένα
Όταν ροδίσουν από τη μια πλευρά τα γυρίζετε σαν ομελέτα να ροδίσουν από την άλλη
Σερβίρονται ζεστά πασπαλισμένα με μαϊντανό
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.