Υλικα
1/2 Kg τυρί φέτα σκληρή 1 3/4 ποτήρι ελαιόλαδο 2 – 3 σκελίδες σκόρδο σε ροδέλες 1 μικρή καυτερή πιπεριά 1 κουταλάκι θυμάρι 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο Πολύχρωμοι σπασμένοι κόκκοι πιπεριού
Εκτέλεση
Ανακατεύετε όλα τα αρωματικά και τη καυτερή πιπεριά
με 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο.
Κόβετε τη φέτα σε κυμάκια την ανακατεύετε με το
υπόλοιπο ελαιόλαδο
Τα βάζετε σε γυάλινο βάζο και το αφήνετε στο ψυγείο
για 2-3 ημέρες
Όταν σερβίρετε περιχύνετε τη φέτα με το ελαιόλαδο
του βάζου.