Μαριναρισμένη πικάντικη φέτα

Υλικα
1/2 Kg τυρί φέτα σκληρή
 1 3/4 ποτήρι ελαιόλαδο
 2 – 3 σκελίδες σκόρδο σε ροδέλες
 1 μικρή καυτερή πιπεριά
 1 κουταλάκι θυμάρι
 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
 1/2 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο
 Πολύχρωμοι σπασμένοι κόκκοι πιπεριού
 

Εκτέλεση
Ανακατεύετε όλα τα αρωματικά και τη καυτερή πιπεριά με 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο.
Κόβετε τη φέτα σε κυμάκια την ανακατεύετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο
Τα βάζετε σε γυάλινο βάζο και το αφήνετε στο ψυγείο για 2-3 ημέρες
Όταν σερβίρετε περιχύνετε τη φέτα με το ελαιόλαδο του βάζου.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.