Ταμπουλέ


Υλικά
1 φλιτζάνι πλιγούρι χοντρό
1 ½ φλιτζάνι νερό
1 φλιτζανάκι φίνο ελαιόλαδο
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
1 κουταλιά αγγουράκι τουρσί ή κανονικό σε ζαράκια
2 φλιτζάνια μαϊντανός ψιλοκομμένος
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά μουστάρδα
Χυμός από 2 λεμόνια
Μέντα προαιρετικά
1 κουταλιά σουσάμι
Αλάτι


Εκτέλεση

Βράζετε για λίγο το πλιγούρι σε αλατισμένο νερό πρέπει να μείνει ζωηρό.
Το σουρώνετε περιχύνετε με το λεμόνι και αφήνετε να κρυώσει
Καβουρντίζετε το σουσάμι μέχρι να πάρει χρώμα
Σε μπολ ανακατεύετε το πλιγούρι με τις ντομάτες αγγούρι μαϊντανό
Διαλύετε τη μουστάρδα στο ελαιόλαδο και περιχύνετε τη σαλάτα
Πασπαλίζετε με το σουσάμι
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.