Υλικά1 µεγάλο κουνουπίδι, σε µπουκετάκια
¾ φ.τ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
6 φρέσκα κρεµµ υδάκια, κοµµ ένα σε ροδέλες (το λευκό και το τρυφερό πράσινο)
1 κ.γ. κόλιαντρο ξερό, σε σκόνη
1 κ.γ. κάρυ, απαλό
200 γρ. ντοµατάκια
αλάτι και φρεσκοτριµµ ένο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδου, σε φετάκια
1 φλ. ελιές πράσινες, γεµιστές µε αµύγδαλο
1 µατσάκι άνηθο, ψιλοκοµµένο
ΕκτέλεσηΣε φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεµµ υδάκια µε το κόλιαντρο και το κάρυ,
μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε το κουνουπίδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4΄. Ρίχνουμε την ντομάτα, 1 ποτήρι ζεστό νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αλατοπιπερώνουµε, προσθέτουμε το σκόρδο,σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοµαγειρεύουµε το φαγητό για περίπου 30΄ μέχρι να βράσει το κουνουπίδι,αλλά χωρίς να διαλυθούν τα µπουκετάκια του. Μόλις αρχίσει να μαλακώνει προσθέτουμε στο σκεύος τις ελιές. Όταν το φαγητό μείνει µε τη σάλτσα του, πασπαλίζουμε µε τον άνηθο και φρέσκο πιπέρι.