Γαλοτύρι με μπούκοβο

ΥΑΙΚΑ
- 250 yρ. yιαούρτι στραyyιστό
- 250 yρ. κατίκι Δομοκού
- 2 πιπεριές κέρατα
- λίyο μπούκοβο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρεις μέρες πριν το καταναλώσουμε,
ανα κατεύουμε το γιαούρτι με το κατίκι και τα αφnνουμε σε σκεπασμένο σκεύος στο
ψυγείο. Πριν σερβίρουμε, ανακατεύουμετο γαλοτύρι με τις πιπεριές πολύ ψιλοκομμένες
και το πασπαλίζουμε με μπούκοβο
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.