Κόβουμε
το κρέας σε μικρές μπουκιές. Το βάζουμε μέσα σε λεκάνη και ρίχνουμε το
κρασί, το πιπέρι, τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε και το
μαρινάρουμε για 24 ώρες.
Αφού περάσουν 24 ώρες, το στραγγίζουμε και φυλάμε το ζουμί της μαρινάδας.
Σε
κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε σιγά-σιγά το κρέας, μέχρι
να ροδίσει. Σβύνουμε με το ζωμό της μαρινάδας και το σκεπάζουμε με λίγο
νερό.
Σιγοβράζουμε μέχρι να ψηθεί και να δέσει η σάλτσα του.