Latest Post

Συστατικά:

8 φύλλα κρούστας
15 φέτες παστουρμάς ψιλοκομμένες
10 φέτες ντομάτας κομμένες στρογγυλές (μετρίου πάχους)
10 φέτες κασέρι (μέτρια κομμένες)
ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Λαδώνετε ένα ταψάκι και στρώνετε 4 φύλλα κρούστας, αφού τα λαδώσετε το κάθε ένα χωριστά.
Στρώνετε πρώτα το κασέρι (φέτες), μετά τον παστουρμά και τέλος τις ντομάτες. Καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας, αφού τα λαδώσετε. Ψήνετε στους 180 °C για 30".
Όταν ροδίσει η παστουρμαδόπιτα, είναι έτοιμη. Σερβίρεται ζεστή.
Πριν βάλετε την παστουρμαδόπιτα να ψηθεί, εάν θέλετε, αλείψτε την επιφάνεια με κρόκο αυγού και σουσάμι


Υλικά
500 γρ μαρίδα ψιλή ή αθερίνα
1 ντομάτα ξεφλουδισμένη χοντροκομμένη
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μαϊντανός  ψιλοκομμένος
1 κουταλιά δυόσμος ψιλοκομμένος
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 αυγό
2-3 κουταλιές αλεύρι
Ελαιόλαδο
Αλάτι -πιπέρι


Υλικά
1 συκωταριά αρνίσια μέτρια
1 μπόλια αρνιού
500γρ κρεμμυδάκια φρέσκα
150 γρ μανιτάρια
2 μαρουλοκαρδιές ψιλοκομμένες
2 φλιτζ ρύζι
3 αυγά
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί ρεγκάτο
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 ποτήρι λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι


Υλικά
500 γρ φρέσκος τόνος κομμένος σε κύβους των 2 εκ
Ελαιόλαδο
Καλαμάκια για σουβλάκια
Μαρινάδα
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γ πάπρικα γλυκιά
1 κουτ τριμμένο κύμινο
1 φλιτζανάκι ουίσκι
1 αυγό
Άνηθος ψιλοκομμένος
Αλάτι πιπέρι


Υλικά
300 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
200 γρ φρέσκα μανιτάρια
½ κιλό φύλλο κρούστας
3-4 κρεμμύδια
2 αυγά βραστά
¼ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
¼ φλιτζάνι βούτυρο
½ φλιτζάνι μαργαρίνη
1 αυγό
2 κρόκοι αυγού
½ φλιτζ ζωμός κρέατος
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Γαλέτα
Αλάτι πιπέρι 

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.