Κόψτε το τυρί σε φέτες 8 εκ. περίπου και πάχους 1, 5 εκ. περίπου. [Μη το κόψετε πιο λεπτό γιατί το σαγανάκι θα λιώσει στο τηγάνι.]
Τοποθετήστε το τυρί κάτω από τρεχούμενο νερό και στη συνέχεια, το βουτάτε σε βαθύ πιάτο με αλεύρι, ώστε να αλευρωθεί καλά από όλες τις πλευρές. Το τινάζετε ελαφρά για να φύγει το περιττό αλεύρι.
Ζεσταίνετε σε βαθύ τηγάνι ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί βάζετε το αλευρωμένο τυρί και τηγανίζετε για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές, μέχρι να λιώσει εσωτερικά το τυρί και να ροδοκοκκινίσει εξωτερικά. Το βγάζετε από τη φωτιά το περιχύνετε με χυμό λεμονιού και το σερβίρετε όσο ακόμα είναι ζεστό.