Γκιουζλεμέδες με κολοκυθάκια & πιπεριά

Υλικά:
Γέμιση:
Κολοκυθάκια(τριμμένα και καλά στραγγισμένα από τα υγρά τους), τυρί φέτα, κασέρι, ξερή μυζήθρα, πιπεριά, κρεμμυδάκι φρέσκο, δυόσμος, λίγο ρύζι, αλάτι, γαλέτα
Φύλλο:
1 ποτήρι νερό, 2 κουταλιές σούπας λάδι, λίγο αλάτι, αλεύρι (όσο σηκώσει για να μπορούμε να ανοίξουμε φύλλο)
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε τη γέμιση ανακατεύοντας όλα
τα υλικά μαζί. Ανοίγουμε το φύλλο και το
κόβουμε σε λεπτές λουρίδες. Βάζουμε τη γέμιση κατά μήκος, στρίβουμε και γυρίζουμε κυκλικά φτιάχνοντας ένα κουλουράκι κλειστό.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι γυρίζοντας με μία σπάτουλα συχνά για να μην μας καούν.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.