Τζατζίκι παντζαριού


Υλικά 500 γραμμ. παντζάρια βρασμένα300 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό2 κ.σ. τυρί κρέμα2 σκ. σκόρδο2 κ.σ. ξίδι2 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. ψιλοκομμένος δυόσμος αλάτι φρυγανισμένες φέτες ψωμιού

1. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα βρασμένα παντζάρια σε πολύ μικρά καρεδάκια. 2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο, το τυρί κρέμα μαζί με το γιαούρτι, το ξίδι, το ελαιόλαδο, το δυόσμο, καθώς και αλάτι. 3. Ανακατεύουμε πολύ καλά το τζατζίκι και στη συνέχεια το παγώνουμε. Το σερβίρουμε βάζοντας από μία κουταλιά πάνω σε μια φέτα φρυγανισμένη μπαγκέτα. Γίνεται πεντανόστιμη! Χρόνος Προετοιμασίας 5 λεπτά
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.