Τι χρειαζόμαστε:
1 κιλο περίπου πιπεριές κερατάκια ή φλωρίνης ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το ταψί μας
1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο αλάτι όσο θέλουμε λίγη ρίγανη
1. Πλένετε καλά τις πιπεριές και τις σκουπίζετε.
2. Τις βάζετε στο ταψί και τις "σπάτε" με τα χέρια, τις ζουλάτε δηλαδή ώσπου να ακουστεί ένα "πάφ".
3. Ρίχνετε το λάδι να πάει παντού και μετά το αλάτι και την ρίγανη και ανακατεύετε καλά.
4. Βάζετε το ταψί στο φούρνο στους 150 με 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 1 ώρα, στο ενδιάμεσο τις γυρίζετε μια φορά