Τρίβετε ή ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά εκτός από τα ντοματίνια. Πλένετε και καθαρίζετε καλά τα μύδια.
Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο, ρίχνετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τη πιπεριά και σοτάρετε καλά ανακατεύοντας.
Κόβετε τα ντοματίνια στη μέση και τα προσθέτετε στο τηγάνι μαζί με το πελτέ και τα μύδια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 2′.
Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε 1/2 φλ. τσαγιού καυτό νερό, προσθέτετε τον άνηθο και το μαϊντανό δυναμώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε το τηγάνι και βράζετε για 8′ περίπου.
Προσθέτετε και το τυρί φέτα και σιγοβράζετε για 4′-5′ ακόμα. Κατεβάζετε από τη φωτιά και σερβίρετε το σαγανάκι ζεστό.