Καλαμάρια κατεψυγμένα γεμιστά στα κάρβουνα

Υλικά 


12 καλαμάρια μεγαλα κατεψυγμένα  12 μεγάλες πιπεριές κέρατα (τις κόκκινες) 
 1 κιλό κεφαλοτύρι
3 ντομάτες μεγάλες ώριμες 
αλάτι  πιπέρι ρίγανη
οδοντογλυφίδεςαλουμινόχαρτο




Πώς το κάνουμε:
1.        Όταν τα καλαμάρια μας ειναι μισοξεπαγωμένα αφαιρούμε τα πλοκάμια και καθαρίζουμε χωρίς να κόψουμε ή να σχίσουμε τις κουκούλες.
2.        Πλένουμε, καθαρίζουμε και αφήνουμε τις πιπεριές ολόκληρες
3.        Κόβουμε το τυρί σε κοματια στο μέγεθος των κεράτων.
4.        Ψιλοκόβουμε τις ντοματες.
5.        Κάθε πιπεριά την γεμίζουμε με τυρί και την βαζουμε σε μια κουκούλα .
6.        Συμπληρώνουμε το κενό της κουκούλας με κοματια απο τις ντομάτες.
7.        Κλείνουμε με την οδοντογλυφίδα, αλατοπιπερόνουμε και τυλίγουμε την κάθε κουκουλα χωριστά με αλουμινόχαρτο.
8.        Το ιδιο κανουμε και με τα πλοκάμια.
9.        Τα ψήνουμε στα καρβουνα για τρία τέταρτα.
10.     Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε λιγο ακόμη μέχρι να πάρουν το χρώμα που μας αρέσει.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα κατεψυγμένα καλαμάρια τα καθαρίζουμε ΠΑΝΤΑ παγωμενα γιατι αλλιώς παίρνουν την μυρωδιά απο τα εντόσθια
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.