Υλικά
- 500 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
- 500 γρ. σπανάκι
- 2 σκελίδες σκόρδου κομμένες ή φρέσκο σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 3 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη - Μαϊντανός ψιλοκομμένος
- Ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι
Διαδικασία
Βράζουμε τα μαυρομάτικα σε νερό για περίπου 10 λεπτά Τα βάζουμε σε ταψί μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, νερό και τις ντομάτες πάνω-πάνω Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 60-65 λεπτά Τα μαυρομάτικα με σπανάκι και πιπεριές στο φούρνο είναι έτοιμα!